Elérhetőségeink

Tavirózsa Rádió Veresegyház

Gazdasági és Innovációs Központ

2112 Veresegyház Fő út 45-47.
322. terem

e-mail: info@tavirozsa-radio.hu


Adás telefon:

  06 21/383-09-08
                     
Skype: taviradio
      
      

Tavirózsa mail

 
Felhasználónév:
Jelszó:

Gallyas Igor a Civil Körben

Dr. Gallyas Igor üzleti politikai és stratégiai kommunikációs szakértő volt a csütörtöki Civil kör vendége, az erről készült egy órás összefoglalónkat február 2-án szombaton délelőtt 10 órától hallgathatják meg a Tavirózsa Rádióban az FM 107.3-on!

Aki lemaradt róla itt meghallgathatja.

Meghívott előadónk néhány éve már volt a Civil Kör vendége. Akkor egy népszavazás körülményeit vitattuk meg vele közösen.
A mostani meghívás apropója az, hogy közelről ismeri az amerikai elnökválasztás kulisszatitkait, aminek eredményét az elmúlt napokban mindannyian láthattuk a régi-új elnök beiktatásakor.
Előre megjósolható könnyű galopp volt, vagy kétesélyes csata? Mennyire foglalkoztatja az amerikai átlagpolgárt a kampány, amit világszerte a legapróbb részletekig követni tudtunk? Milyen kihatásai lesznek a második Obama-ciklusnak a világpolitika erővonalaira, a globális gazdaságra?

A tengeren túli események mellett vendégünket prognózis felállítására is megkérjük. Milyen jellegűnek véli a jövő évi hazai parlamenti választást? Megkezdődött-e már a kampány, és érnek-e meglepetések minket az év során? Vagy a tőle kapott információkat idézve: szólni fog a belföldi helyzettel kapcsolatosan a jóslásnál sokkal konkrétabb múlt-, jelen-, jövőbeli tényekről, tendenciákról, várható és nem várható eseményekről.
Kérjük, hogy megjelenésével és érdeklődésével tisztelje meg vendégünket.

 

dr. Mohai Imre

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés