Elérhetőségeink

Tavirózsa Rádió Veresegyház

Gazdasági és Innovációs Központ

2112 Veresegyház Fő út 45-47.
322. terem

e-mail: info@tavirozsa-radio.hu


Adás telefon:

  06 21/383-09-08
                     
Skype: taviradio
      
      

Tavirózsa mail

 
Felhasználónév:
Jelszó:

Közlemény!

Kedves Hallgatóink!

Ezúton értesítjük önöket, hogy a Tavirózsa Rádió 2013. május 15-én 20:00-tól ideiglenesen felfüggeszti adását.
Sajnos az elmúlt hónapokban többszöri sikertelen pályázat után sem tudtuk a rádió további működéséhez szükséges anyagi forrásokat előteremteni.
Korábban a város polgármestere ígéretet tett, hogy segít megoldani a felmerült problémát, de ez a mai napig nem történt meg.
Ezért a rádió vezetése kénytelen volt úgy dönteni, hogy a Tavirózsa Rádió a műsorszórást május 15-én 20:00-kor befejezi a hét éve működő 107.3-as frekvencián.

Ezzel elhallgat a térség utolsó működő kisközösségi rádiója is.
Amennyiben a későbbiekben találunk forrást az újrainduláshoz ismét hallható lesz a Tavirózsa Rádió! Erről honlapunkon és Facebook oldalunkon is tájékoztatjuk önöket!
Végül szeretnénk megköszönni hallgatóinknak, partnereinknek, hirdetőinknek és támogatóinknak eddigi együttműködésüket.

Búcsúzik a Tavirózsa Rádió csapata

Hozzászólások 

 
+2 #1 Wekerle Balázs dr. 2013-05-21 15:08
Szégyen erre a városra, de ne csodálkozzunk. Számos más területen is ez történik. Nem vagyok büszke Veresegyházra, a gyermekeimnek sem tudom azt mondani, hogy büszkék legyenek. Ahogy most haladunk, az alapján nem lesz újabb lokálpatrióta generáció, ami pedig egy településnek a halál, vagy ami még rosszabb, a lassú agónia.
Vicces, hogy egy ilyen adottságokkal rendelkező településen élők nem érzik otthon magukat. Sok más helyen földhöz vernék a feneküket, ha ilyen lehetőségeik lennének.
Messze kanyarodtam a rádiótól, de minden mindennel összefügg. Az egészséges társadalomhoz kell rádió, természetes és épített környezetünk megbecsülése, a közösségért munkát végző emberek elismerése. Miért csodálkozunk, amikor a polgármester utcanév javaslataimra azt mondta, nem tudja pontosan mit is tett itt Krenedits Sándor és Wekerle János a 20-as években? Ugyanígy akarja elfelejteni a Tavirózsa rádiót.
Üdvözlettel; Wekerle Balázs
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés