Elérhetőségeink

Tavirózsa Rádió Veresegyház

Gazdasági és Innovációs Központ

2112 Veresegyház Fő út 45-47.
322. terem

e-mail: info@tavirozsa-radio.hu


Adás telefon:

  06 21/383-09-08
                     
Skype: taviradio
      
      

Tavirózsa mail

 
Felhasználónév:
Jelszó:

Töltse ki a kérdőívet!

Töltse le a kérdőívet Kérdőív letöltése:

http://www.veresegyhaz.hu/letoltes/kerdoiv_rovid2011.doc

töltse ki, mentse el és küldje vissza elektronikusa az alábbi e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy nyomtatva adja le Hivatal recepcióján.

Veresegyház Város Önkormányzata az Inex Stúdiót bízta meg a „Veresi kötődések” témakörű szociológiai kutatás elvégzésével.

A programban arra keresünk választ, milyen szálakkal kötődnek a városhoz polgárai, másrészt szeretnénk, ha leírnák véleményüket, javaslataikat, ötleteiket azokról a kérdésekről, problémákról, amelyeket a kérdőívben megfogalmaztunk, harmadsorban és mindezeken túl módjukban áll olyan kérdéseket, problémákat is felvetni, amelyek Önöket erősen foglalkoztatják és választ, megoldást várnak felvetéseikre.  A kutatás tapasztalatait összegző elemzést a Város honlapján közzé tesszük

A kutatási program adatfelvételei a napokban indulnak.
Az adatfelvételek egy része papír alapú kérdőívvel készül, másik része „digitálisan”, azaz erről a honlapról, minden téma iránt érdeklődő veresi polgár szabadon letöltheti, megválaszolhatja és visszaküldheti a kérdőívet a megadott címekre.

Kérjük, segítsék a közös munkát azzal, hogy válaszolnak a kérdőív kérdéseire.


Veresegyház, 2012-10-01


Köszönettel:

Pásztor Béla
polgármester

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés